Steeds tot uw dienst

Steeds tot uw dienst

Kwalitatief aanbod

Kwalitatief aanbod

Dankzij onze snelle voorraadrotatie presenteren we bijna dagelijks nieuwe auto's. Al onze voertuigen zijn “eerstehands” met slechts één vorige eigenaar, steeds met volledige onderhoudshistoriek door de dealer. Elk gekocht voertuig wordt volledig gecontroleerd en getaxeerd om te voldoen aan onze strenge eisen. Vóór de levering volgt een tweede zorgvuldige controle.

We volgen de evolutie van de markt op de voet en focussen op elektrische en hybride wagens. Zo volgen we Tesla al van bij de oprichting en vergaarden door de jaren heel wat ervaring en kennis.

Bekijk ons aanbod
Uw tevredenheid als doel

Uw tevredenheid als doel

Ons belangrijkste doel is klanttevredenheid. We voelen ons als een genot gemeten naar tevredenheid. Dankzij onze klanten verbeteren we continu de kwaliteit van de dienstverlening en het aangeboden aanbod.

Onze prijzen

Onze prijzen

Door selectief in te kopen garanderen we kwaliteit aan een zeer scherpe prijs.

Onze prijzen zijn niet alleen aantrekkelijk op de Belgische markt, maar ook op Europees niveau. Een aanzienlijk deel van onze verkopen wordt gedaan aan Belgische en Europese handelaren, die meer dan comfortabele marges hebben voor wederverkoop.

Garantie

Garantie

Elke auto wordt verkocht met een wettelijke garantie van 12 maanden, technische controle en CarPass. Een premium garantie van 1 tot 3 jaar is mogelijk. Van advies over verkoop tot na-verkoop: we garanderen een persoonlijke opvolging en blijven beschikbaar voor al uw vragen.

Consignatie

Consignatie

Ook voor het te koop aanbieden van uw auto kunt u bij ons terecht, volledig vrijblijvend en zonder aankoopverplichting.

Extra diensten

Extra diensten

In samenwerking met onze gespecialiseerde partners kan ook het onderhoud van uw wagen opgevolgd worden.

En verliest uw wagen zijn glans? Dan brengt een volledige detaillering hem weer in volle glorie!